Полезна информация

Как да организираме хола Холът е централното място в дома, в което прекарваме по-голямата част от времето си. Това е мястото, което събира семейството или пък посреща гостите. Подготвили сме ви няколко съвета с помощта, на които да организирате хола по удобен и елегантен начин, който да отговоря на личния ви стил. Най-добре е да започнете с избора на це...

Подгответе дома за празниците Началото на Декември е и коледното настроение ни обхваща с все по-голяма сила! И колкото повече наближават празниците, толкова повече ни се иска да създадем перфектната коледна атмосфера навсякъде около нас.

Как да обзаведем малката спалня Малката спалня е истинско предизвикателство за обзавеждане, но това не означава че не може да бъде уютна и приветлива. Достатъчно е да се възползвате максимално от наличното пространство и да знаете хитринките, които ще споделим с вас. Те ще ви помогнат да превърнете спалнята в прекрасно място за отдих и релакс.

Топъл интериор за студено време Колкото повече зимата наближава, толкова по-често се сещаме за топлите лъчи на лятното слънце. За да запазим слънчевото и топло настроение в дома, сме подбрали няколко съвета, с които можете да стоплите интериора. Така докато навън натрупва сняг, ще можете да се приберете у дома и да се насладите на топлата и уютна атмосфера, която сте създали.

Подгответе детето за първия учебен ден Новата учебна година наближава, а с нея идват и всички училищни вълнения. Често след дългата лятна ваканция детето има нужда от период на преход, с който плавно да премине от забавленията и игрите към училищните задължения. Събрали сме няколко интересни идеи, с които да помогнете на детето си да се настрои за предстоящата учебна година.

Да създадем лятно настроение в дома! Всеки сезон си има свой специфичен чар и настроение, което носи със себе си. А кой не обича лятото – то е пъстро, слънчево, весело. Специално за вас сме събрали няколко идеи за освежаване на интериора, които ще ви помогнат да пренесете лятото в дома си и да се насладите на едно слънчево настроение!

Няколко съвета за лесно пролетно почистване Пролетта дойде и заедно с нея разцъфва цялата природа. С настъпването на пролетта идва и още един, задължителен елемент за домакинството, а именно пролетното почистване! Колкото и да отлагаме, идва неизбежния момент, в който трябва да хванем метлата и да изчистим и подредим хаоса в дома. Ще ви дадем няколко съвета, които могат да облекчат и съкратят времето за чистене.

Как да направим малкото жилище голямо Малкото жилище е сред най-предпочитаните варианти за дом. Не само защото е по-евтино при покупка, но и защото поддръжката му е лесна и изисква по-малко разходи. Важното при по-малки жилища е да се чувствате комфортно и да си създадете достатъчно пространство, за да не се чувствате затворени.

Как да си направим сами коледна украса Коледните празници вече ни чукат на вратата! Няма нищо по-хубаво от цялото семейство събрано на едно място, за да окичи дома с цветни лампички и празнични декорации.

Как да изберем идеалните цветове на стаите? Цветовете на стаите у дома отразяват индивидуалността на обитателите си, но и наравно с това ни влияят по много и различни начини. За да ви улесним в избора на цветове за всяка стая, сме събрали няколко предложения, които да ви помогнат.