НОВИ МОДЕЛИ

ПРОМОЦИИ

Ъглов диван МОНАКО 2 универсален
Ъглов диван МОНАКО 2 универсален
2 249 лв 1 799 лв
Спести - 20%
Ъглов диван СЕНА
Ъглов диван СЕНА
3 299 лв 3 049 лв
Спести - 7%
Ъглов диван ИВОН МАКСИ десен
Ъглов диван ИВОН МАКСИ десен
1 824 лв 1 324 лв
Спести - 27%
Ъглов диван МАРИНА МАКСИ ляв
Ъглов диван МАРИНА МАКСИ ляв
3 249 лв 1 999 лв
Спести - 38%