ТОП оферти

Кресло НУКС Кресло НУКС 199 лв 159 лв

Явор през годините

2014

Откриване Sofia Ring Mall

Магазинът на ЯВОР в Sofia Ring Mall се разпростира на площ от 4 000 кв.м. В него ще откриете отличен асортимент от първокласни модерни мебели на достъпни цени. Мебелна къща ЯВОР Sofia Ring Mall цели да ви предостави място, на което да се чувствате комфортно, удобно и да бъдете обслужени професионално. Заповядайте!

Мебелна палата Явор официално отвори врати!

На площ от 7500 кв. м. са разположени най-големият асортимент от мебели и стоки за дома, решения за цялостно обзавеждане и декорация. Магазинът не пропуска да предложи и обзавеждане за градината, вдъхновяващо и комфорно офис обзавеждане, както и много, разнообразни аксесоари за кухнята. Очакваме ви на адрес: на бул.Мария Луиза 72 (бившата Полиграфия). Заповядайте!

2013

МК ЯВОР Бургас - МОЛ Галерия

През 2013г. в Бургас отваря врати поредното допълнение във веригата магазини на ЯВОР. Магазинът предлага безупречна обстановка и изящни мебели с модерен дизайн и полъх на класика. Към момента обаче този обект не функционира.

2010

МК ЯВОР Бургас

Мебелна къща Явор Бургас е най-новият магазин от веригата „Явор“ и е съобразен с всички съвременни тенденции в обзавеждането на Вашия дом, офис, хотел, вила. Заповядайте в нашият магазин, за да изживеете едно истинско удоволствие в избора на мебели съчетан с професионално обслужване и идеи за аранжирането на Вашите мебели с правилната декорация. Заповядайте!

2009

Магазин Явор - Велико Търново

Мебелна къща ЯВОР Велико Търново отвори врати през 2009 година и разполага с близо 5000 кв.м. търговска площ, в която ще намерите най-качествените мебели на най-добрите в северна България цени, а нашият млад и амбициозен екип ще направи престоят Ви в магазина сбъдната мечта за европейско обслужване. Заповядайте, направете правилният избор!

МК ЯВОР Перник

Магазинът отвори врати на 1 юли 2009 г. и е с търговска площ от 3 600 кв.м. Екипа на МК Явор Перник дава всичко от себе си, за да бъдете обслужени по най-добрия начин. Нашите клиенти трябва да знаят, че те са най-важните за нас и нашия екип е тук заради тях и на всеки един ще помогнем да обзаведе дома си по най-добрия начин. Целта ни е всеки у дома, от най-малкия до най-големия, да остане доволен. Заповядайте!

МК ЯВОР София Младост

Магазинът отвори врати през 2009 г. и разполага с търговска площ от над 4 000 кв.м. Следвайки девиза „Отлично качество на отлични цени!” за много кратко време се утвърдихме като лидер на пазара на мебели в София. Агресивната ни ценова политика е винаги в полза на Клиента, а квалифицираният ни персонал е гаранция за предлагането на стоки и услуги, които напълно да удовлетворяват изискванията му! Заповядайте!

2008

МК ЯВОР София Надежда

Местоположението на магазина и огромният брой паркоместа го правят лесно достъпен и удобен за посещение. На площ над 4 200 кв.м. шоурум Ви предлагаме разнообразие от продукти в цветово и стилово отношение на най-добри цени. Мисията на целия екип е да осигури един приятен и лесен начин за обзавеждане на Вашия дом! Заповядайте!

2006

МК ЯВОР Варна

Нашият магазин във Варна разполага с търговска площ от 3 600 кв.м. Тук ще откриете голямо разнообразие от качествени продукти на достъпни цени. Продължително изгражданите във фирмата традиции по отношение на продажби и услуги ни дават възможност да Ви предложим най-доброто в областта на мебелите. Мебелна къща ЯВОР Варна извършва всички видове услуги, свързани с доставка и монтаж, както на местни клиенти, така и на клиенти от областта. Нашият екип работи с идеята, че магазинът е мястото, където клиентът трябва да се чувства удобно, комфортно и обслужен професионално. Заповядайте!

2000

МК ЯВОР Пазарджик

Мебелна къща ЯВОР Пазарджик е основана през 2000 година и е с търговска площ от 4 000 кв. м. Нашият екип от професионалисти се стреми клиентът винаги да е доволен и посещението му при нас да бъде празник. За нас е важно той да се чувства специален, да получи максимално внимание и уважение при посещението си. Желанията на клиента ръководят нашата ежедневна работа към подобряване качеството на обслужване. Нашият девиз в работата е "Клиентът винаги има право". Заповядайте!

1981

През 1981-ва година Българската телевизия (тогава единствената в страната телевизия) заснема и пуска комедията „Баш майстора фермер“, в която покрай другите забавни случки на героите се описва и как се купуват мебели тогава. Главната роля е изиграна брилянтно от големия български актьор Кирил Господинов.

1980

През периода 1970-1982 един от продуктите, които намирали добър прием сред столичани бил библиотека „Москва“ , производство на столичния мебелен завод „Москва“. Освен в Магазин ЯВОР в столицата и в страната, тя била и един от водещите експортни продукти на завода предназначени за търговските обекти в руската столица – Москва. Библиотеката се произвеждала на отделни модули (общо 5 на брой, включително гардероб) от ПДЧ покрито с естествен дъбов или орехов фурнир с лаково покритие.

1979

Спалните, такива каквито са били през 1979 г.

Спалните, такива каквито са били през 1979 г. Спалня Велека от Явор - София, закупена 1976 г. от Евгения Христова Христова. Все още се ползват мебели закупени от клиенти на магазин ЯВОР – София през 60-те и 70-те години на миналия век, за чието качество и надеждност клиентите споделят мнения в нашия сайт или фейсбук страницата ни.

1978

Площада пред Шератон

Магазинът на Явор в София, сниман от хотел Шератон. Сега на това място е метростанция Сердика и статуята на света София.

1977

Люлеещ се стол от ЯВОР

Люлеещ се стол, закупен от Мила Димчева през 1947 г. Все още се ползват мебели закупени от клиенти на магазин ЯВОР – София през 60-те и 70-те години на миналия век, за чието качество и надеждност клиентите споделят мнения в нашия сайт или фейсбук страницата ни.

1972

Магазин ЯВОР - едно от лицата на София

Някогашния магазин ЯВОР – София (срещу ЦУМ). В периода 1958-1989 мебелни магазини ЯВОР се откриват в почти всички окръжни ( днес областни) центрове.

1970

През 70-те и 80-те години на миналия век българското мебелно производство било предназначено да задоволи вътрешните потребности и частично за износ в тогавашния Съветски съюз. Официоза, вестник „Работническо дело“ съобщава в един от броевете си през 1974 –та година за неволите на едно семейство при покупката и сглобяването на мебелите. Повечето родни производители с гордост представяли продукцията си в представителния магазин ЯВОР в София.

1960

В деня на откриването на ЦУМ

През 70-те и 80-те години на миналия век българското мебелно производство било предназначено да задоволи вътрешните потребности и частично за износ в тогавашния Съветски съюз. Официоза, вестник „Работническо дело“ съобщава в един от броевете си през 1974 –та година за неволите на едно семейство при покупката и сглобяването на мебелите. Повечето родни производители с гордост представяли продукцията си в представителния магазин ЯВОР в София.

1940

Дъводелско училище в Панагюрище

Техни Величества Цар Борис ІІІ и Царица Мария Луиза пред дърводелското училище в Панагюрище.

1920

Дърводелски цех от 1920 год.

Постепенно се поставят основите на младата българска индустрия, в това число и на дървопреработването и мебелното производство

1880

Министерски съвет

Някогашната сграда на министерски съвет на ул. Раковска

1879

Първите мебели Явор в България

Първите данни за производство на мебели под марката ЯВОР в България са от преди повече от 130 години. Бюрото и част от обзавеждането на кабинета на първия български министър председател Тодор Бурмов (юли-декември 1879 ) е било произведено от тогавашната „Столаръска и дърводелческа работилница ЯВОРЪ“ .