Социална отговорност

Ние уважаваме труда на нашите служители. Стараем се, въпреки трудностите да им осигурим работа и достойно заплащане. Подпомагаме тях и техните семейства и се отнасяме с загриженост и подкрепа към нуждите на всеки.

Всяка Коледа магазините на ЯВОР се превръщат в зимна приказка, а екипа ни отделя специално внимание на децата

Социална отговорност
Социална отговорност
Социална отговорност

Специално организирани тържества за деца на служителите на компанията, на която малчуганите получават подаръци и се веселят, а родителите допълват доброто настроение.

ЯВОР подкрепя развитието на работническия спорт. Като компания ние отлично знаем нуждата от това, да се осигуряван различни форми на спорт и спортни активности за нашите служители. Освен че подкрепя развитието на работническия спорт и подпомага провеждането на различни спортни прояви фирмата стимулира и участието на своите служители, като организира свой любителски футболен отбор.

работнически спорт Футболният отбор на ЯВОР е носител на много награди от регионални състезания по работнически спорт.
работнически спорт ЯВОР подкрепя организационно и финансово спортни прояви.

В подкрепа на децата без родители

Президента на компанията подкрепя кампаниите за приемна грижа и намиране на дом за децата от социалните домове. Той участва в лично в програмата и е приемен родител.

подкрепа на децата без родители

В подкрепа на SOS детски селища

ЯВОР подкрепя SOSдетски селища, като ежемесечно заделя дарителски суми за нуждите на децата. Компанията популяризира дейността на селищата за осигуряване на достойно израстване в семейна среда, както и отделя финансова подкрепа за дейността на детските селища.

В подкрепа на SOS детски селища ЯВОР подкрепя SOS детско селища в гр. Трявна
подкрепа на SOS детски селища
детски център ЯВОР
През март 2014г. в гр. Пазарджик отваря врати детски център „ЯВОР“. Детският център отговаря на всички европейски стандарти за безопасност, като разполага, както с детска градина, така и с медицински и специализирани кабинети, предназначени за социални и здравни услуги за деца в риск и техните семейства. Новото детско заведение е отворено с подкрепата на мебели ЯВОР.

В подкрепа на културата

 подкрепа на културата
ЯВОР дари 1 000 000 лв след опустошителния пожар, който изпепели голямата зала на Драматичен Театър „Константин Величков“ в Пазарджик през 1997. Благодарение на тази сума и средства отпуснати от държавата по различни програми само след година театъра беше възстановен и през есента на 1998 отново отвори врати за публика.