Полезна информация

Как да изберем правилния офис стол? Всички знаем, че да работиш в офис си е добра привилегия, и за разлика от другите професии, работата зад бюрото не крие толкова рискове за здравето ни. Това обаче е така, само ако спазите законите за добрата офис среда

Как да обзавеждаме детска стая Каквото и да си говорим от всички други стаи в нашия дом, детската е най-важната стая, с която трябва да бъдем най-внимателни и отговорни при избора на обзавеждане, декориране, а дори и отопление и климатизация.

На какво да обърнем внимание, когато обзавеждаме спалнята? Когато се нанасяте в ново жилище, изберете за спалня, най-отдалечената от входната врата стая. Не само защото от входната врата внасяме прах и микроби, но също така и съседите няма да ви безпокоят толкова активно, когато слизат по стълбите, звънят на вратата ви или асансьора се движи.

И вие ли се чудите какво е ПДЧ и MDF? И вие ли се чудите какво е ПДЧ и MDF? Със сигурност, когато си купувате мебели сред нещата, които ви ръководят са не само визията и цената, но и качеството на материала, от който са изработени мебелите.

Мъжете гледат цената, жените – качеството и удобството Все повече фирми се доверяват на учените, когато подготвят продуктовото си портфолио или предлагат нови услуги.

Как да почистите кухнята си за 15 минути? От всички помещения в домовете ви, кухнята е мястото, което се нуждае от най-много внимание всеки ден. Ако не сте внимателни, може да се окаже, че трябва да чистите кухнята си няколко пъти на ден. Но ето как с няколко стъпки кухнята ви може да бъде кристално чиста само за 15 минути.

Как да почистваме и поддържаме мебелите от естествена кожа? Eстествената кожа е гъвкав и гладък материал, като в същото време е силен и издръжлив. Автентичната текстура на този вид кожа е трудна за репликиране. За да се възползвате максимално от инвестицията си в такъв вид мебели, със сигурност бихте искали да ги поддържате чисти, за да изглеждат нови дълго време. Ето нашите съвети как да постигнете това.