Полезна информация

Как да превърнем кухнята си в красиво и уютно място И най-добрият майстор готвач не би се справил със засуканите ястия, ако атмосферата около него е напрегната и стресирана. За да се чувствате комфортно и удобно във вашата кухнята, е нужно тя да е практична и функционална.

Как да изберем най-подходящата трапезна маса Трапезната маса е един от най-важните мебели в дома. Тя заема основното място в интериора на трапезарията, а освен това е и мястото, което събира цялото семейство и което посреща гостите за вечеря. Вижте няколко от нашите съвети, които ще ви помогнат да изберете идеалната трапезна маса.

Как да променим дома си, за да не надебеляваме За натрупването на излишни килограми може да е виновна самата обстановка, в която живеем. Голямо влияние на апетита и настрoението ни оказва начинът на подреждането на стаите и обзавеждането, твърдят специалисти.

Полезни съвети при избора на под във вашата кухня Един от най-важните моменти в планирането на интериора на вашето жилище е изборът на подова настилка. Без значение в кое помещение е подът трябва да бъде внимателно предвиден, като същевременно бъде практичен, но и красив.

Осветлението във вашия дом Ако съумеете да подберете подходящо осветление за вашата къща, то ще внесе не само спокойствие и комфорт в нея, но ще я превърне и във ваш дом.

Организиране на балкон В днешно време използваме терасите си предимно за простиране на пране и склад за излезли от употреба вещи.

Полезни съвети при избора на под във вашата кухня Един от най-важните моменти в планирането на интериора на вашето жилище е изборът на подова настилка.

Интериорът в детската стая В избора за обзавеждане на стаята му един тийнейджър винаги има предпочитания какво харесва и може да каже кои точно са “неговите цветове”.

Идея за организиране на малка баня В апартаментите много често помещението за баня е проектирано да бъде много малко. Обикновено го считаме за недостатък, но един качествен ремонт би променил нещата коренно. В крайна сметка може да се получи една красива, уютна и просторна баня.

С какво да почистим мебелите в дома ни, изработени от MDF и ПДЧ? Този вид плоскости, които са изработени от дървесни частици са по-популярни като MDF и ПДЧ. Te са устойчиви на влага, мухъл и надраскване и това ги прави много подходящи за кухненски мебели, мебелни вратички, мебели за баня.