Полезна информация

Има ли връзка между цвета на спалнята и сексуалния живот? Как може цвета, който сте избрали за вашата спалня да повлияе на сексуалния ви живот? Всеизвестно е, че състоянието и настроението на човек е подвластно на цветовете, които го заобикалят. Стените, мебелите, завесите, подовата настилка- всяко едно от тези може да отпуска, подтиска или да възбужда.

За дрешника с любов За дрешника с любов Всеки път, когато сезоните се сменят и ние сменяме гардероба си по необходимост . Докато купуваме дрехи за предстоящия сезон, а и през годините назад във времето, ние не усещаме как гардероба ни се претъпква.

Съвети за малка кухня Съвети за малка кухня Имате малка кухня? С малко промени тя може да стане модел за ефикасност и стил. Всъщност малката кухня може да бъде много ефективна. Какво да разбираме под малка кухня? Само няколко стъпки ни делят от фурната и хладилника, мивката, шкафа за чинии и сушилнята. Такъв тип кухня всъщност може да се превърне от ваша пречка, в предимство!

Обзавеждане на антрето Обзавеждане на антрето Много пъти тази част от нашето жилище остава пренебрегвана и не й обръщаме нужната доза внимание. Все пак, когато прекрачим прага на дома, антрето е първото помещение, което ни посреща. За това то трябва да ни приветства с усещане за топлина, уют и спокойствие. Желателно е то да бъде обзаведено в такъв стил, който да подхоща на останала част от нашето жилище.

Цветовете в спалнята Цветовете в спалнята , в която прекарваме една трета от живота си, трябва преди всичко да отпуска. Детските спални са място не само за почивка, но и за игра и подготвяне на уроците, така че трябва да помислите за всичко- стените, килима, пердетата.

Легло по мярка в спалнята палнята е строго лична територия. Нейното оформление се ръководи не толкова от модата, колкото от собствените ви представи за уют. Тази представа нагледно я илюстрира леглото - масивно, дървено или леко, плетено, с барокови заврънкулки или в стил хай-тек.

Интериорът и астрологията Интериорът и астрологията Астролозите са убедени, че зодията определя не само характера и съдбата, но и вкусовете. Дизайнерите също са съгласни с тях.

Как да изберем подходяща мивка за кухнята Пренебрегваме мивката всеки път, когато стигнем до избора на кухненско обзавеждане. И ако до скоро мивките бяха 2-3 вида, днес всичко е от значение, като започнем от материала и стигнем до броя на отделенията и сифоните.

За кухнята според Фън Шиу Повечето от нас харесват много кухнята си и по тази причина прекарват повече време в нея, приготвяйки вкусни ястия и лакомства.

Как да украсим различно дома на Коледа Как да украсим различно дома на Коледа Със сигурност много от домакините, на които се е паднала отговорната задача да украсят домът за коледа им се иска да създадат нещо различно, уникално и изгодно.