НОВИ МОДЕЛИ

Фотьойл ЮПИТЕР
Фотьойл ЮПИТЕР
888 лв
Легло РУСО 160Х200
Легло РУСО 160Х200
849 лв
Кресло Джордж
Кресло Джордж
369 лв 295 лв
Спести - 20%

ПРОМОЦИИ

Трапезна маса АРМАНИ
Трапезна маса АРМАНИ
2 290 лв 1 603 лв
Спести - 30%
Ъглов диван МОНАКО универсален
Ъглов диван МОНАКО универсален
1 999 лв 1 499 лв
Спести - 25%
Трапезна маса КАВАЛЛИ II
Трапезна маса КАВАЛЛИ II
2 590 лв 2 072 лв
Спести - 20%
Трапезна маса КОРТЕС
Трапезна маса КОРТЕС
2 159 лв 1 727 лв
Спести - 20%