Вашата количка

Вашата количка е празна

Има ли връзка между цвета на спалнята и сексуалния живот?

Wed 20, Feb 2013
Има ли връзка между цвета на спалнята и сексуалния живот? Как може цвета, който сте избрали за вашата спалня да повлияе на сексуалния ви живот? Всеизвестно е, че състоянието и настроението на човек е подвластно на цветовете, които го заобикалят. Стените, мебелите, завесите, подовата настилка- всяко едно от тези може да отпуска, подтиска или да възбужда. Интериора на спалята играе роля в отношенията ви с любимия човек. Препоръчително е преди да закупите ново спално бельо да вземете под внимание съветите на специалистите.Първи съвет е за тези хора, които са прекалено сексуално възбудими и са склонни към изневяра. В тяхната спалня трябва да присъстват поне два елемента в светлозелен цвят.

Втори съвет е за жените, които искат да се сдобият с рожба, но това не се получава. Те трябва да закачат на прозореца на спалнята синя завеса и да я завържат с червена панделка.

Трети съвет е за хората, които се притесняват да експериментират. За тях се препоръчва да изберат спалното бельо в изумруден цвят, понеже той придава смелост и освобождава фантазията.

Четвъртия съвет, който ще дадем е ако и двамата съпрузи работят физически труд. Тяхното спално бельо е препоръчително да бъде в зелен цвят, а за тези, които са подложени на умствен труд светлосиния цвят е най-подходящ.

Пети съвет е за хората, оито страдат от излишни килограми. В тяхната спалня не трябва да присъстват елементи с оранжев цвят, защото ще огладняват преди лягане.

Шестият съвет предлага бяла спалня с много зелени елементи за съпрузи, които не могат да свикват един без друг.

Съвет номер седем е в случай, че някои от партньорите нямат сили за любовната игра. Закачете пурпурни завеси и постелете килим в червен цвят. Хубаво ще е да спалното помещение да е облято в червена светлина по време на акта.

Осми съвет гласи, че в спалнята трябва да се избягва кафявия цвят, понеже той ускорява процесите на стареене в организма.

Съвет номер девет е за младоженците. Спалнята на скоро женените двойки може да бъде шарена , но ако съпрузите са женени от много години в интериора на спалнята трябва да присъстват максимум два до три цвята.

Десетия съвет е за партньорите, на които вече са им омръзнали всекидневните ласки. Те трябва да решат спалнята си в лилав цвят, така близостта им ще стане по-одухотворена.

Съвет номер единадесет гласи, че партньорите, които са склонни към чести скандали и спорове трябва да отбягват оранжеви, жълти и ярко червени цветове в спалята си.