Вашата количка

Вашата количка е празна

Общи условия на кампанията „Безплатен транспорт за цяла България за всички online покупки през месец юни“

Общи условия на кампанията „Безплатен транспорт за цяла България за всички online покупки през месец юни 2019г.“, неразделна част от Общи условия за покупко - продажба през електронен магазин www.yavor.bg в сила от 19.06.2015г.

Настоящите Правила уреждат отношенията между ЯВОР и неговите клиенти възникнали по повод кампанията „Безплатен транспорт за цяла България за всички online покупки през месец юни 2019г. (от 01.06.2019г. до 30.06.2019г.)


I. ПРЕДМЕТ

1.1 При online покупка на стока на стойност над 299лв. включително, след всички отстъпки и намаления (крайна цена), от електронен магазин http://www.yavor.bg, по желание на клиента се предоставя услуга за безплатен транспорт на закупената стока.

1.2 Преференциалните условия важат само за поръчки на налични стоки, направени през електонния магазин на Явор.

1.3 Безплатната доставка важи за цялата страна и може да се ползва в рамките на 14 работни дни, считано от деня следващ поръчката на стоката. При необходимост от допълнителен срок за транспортирането на поръчката между различните складове на ЯВОР, възможно е срокът да бъде удължен след уведомяване и съгласие на клиента.

1.4 Доставка извън тези условия се предлага по ценоразписа на INTIME, публикуван в сайта, в рамките на 5 работни дни, считани от деня последващ поръчката.

1.5 Всяка постъпилa поръчка на електронен магазин http://www.yavor.bg, следва да се потвърди за изпълнение, от оператор в телефонен разговор.

1.6 При несъгласие на клиента с някой от подадените му от оператора срокове, то клиента има правото да се откаже от поръчката си.

1.7 Безплатният транспорт важи за всички начини на заплащане на поръчката.


II. ПЕРИОД НА КАМПАНИЯТА

2. Кампанията стартира на 01.06.2019г. и е с продължителност до 30.06.2019г включително.


III. ДРУГИ

3. Настоящите Общи условия са в сила от момента на публикуването им и са валидни до 30.06.2019г. Същите са неразделна част от Общи условия за покупко - продажба през електронен магазин www.yavor.bg в сила от 19.06.2015г. ЯВОР си запазва правото да променя по всяко време настоящите Общи услови на кампанията „Безплатен транспорт за цяла България за всички online покупки през месец юни 2019г.“