Вашата количка

Вашата количка е празна

Отваря врати новият магазин на ЯВОР във Велико Търново

Fri 15, Apr 2016
Отваря врати новият магазин на ЯВОР във Велико Търново

Ето че вече е известна и дългоочакваната дата за откриването на новия магазин на ЯВОР в гр. Велико Търново! Датата е 28 април, а мястото ул. Магистрална №17, в Търговски парк Велико Търново, над Техномаркет!


Все по-усилено започва да кипи подготовката за откриването на магазина. Тук ще имате възможност да видите най-новите тенденции в обзавеждането и трендовите модели мебели за дома и офиса. На ваше разположение ще бъдат нашите специалисти, които ще ви дадат компетентното си мнение и препоръки. Ще можете да се насладите и на огромно разнообразие от качествени мебели и аксесоари за дома в различни цветове и стилове, които да задоволят всеки вкус и всяка потребност!


В новия магазин на ЯВОР, сме си поставили за цел да имате възможността да откриете всичко нужно за вашия дом на едно място. Заповядайте на предстоящото откриване на 28 април на ул. Магистрална №17, в Търговски парк Велико Търново, над Техномаркет! Подготвили сме ви магазин с невероятна атмосфера и много емоции, които да допринесат за вашето приятно прекарване. Всичко това сме съчетали с висококачествени мебели, които да отговорят и на най-високите критерии.


Не забравяйте – датата е 28 април! Очакваме ви!